Kezdőlap
Kiadó helyiségek
Bérlők
Szolgáltatásaink
Gyakran ismételt kérdések
Galéria
Dokumentumok
Partnereink
Kapcsolat
Az Ön neve:
Email címe:
Hírek
Miről szól a fenntartható vállalatvezetés?
Hogyan tudnak a kis-, közép-, és nagyvállalatok erényt kovácsolni a szükségleteikből?

Miről szól a fenntartható vállalatvezetés? Többek közt erre is választ kaphattak a résztvevők azon a szakmai, immár százhuszonnyolcadik alkalommal tartott konferencián, melyet tegnap szervezett a Gazdálkodási és Tudományos Társaságok Szövetsége (GTTSZ), az egyetem helyi kampusza és a Nagykanizsai Szakképzési Centrum.

A gazdasági és oktatási szakemberek részvételével zajló konferencián  elhangzott: a fenntartható fejlődés azt jelenti, a környezet erőforrásait a jövő nemzedék számára megőrizzük. Úgy, hogy közben a napi szükségleteinket is kielégítjük. Ez a szemlélet az üzleti szférába is integrálható.

A fenntartható vállalatvezetésről  ifj. Chikán Attila tartott előadást. A Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért elnöke hangsúlyozta: a cégek, amelyek kiemelt figyelmet fordítanak a fenntartható működésükre, versenyelőnyt szerezhetnek.

A vállalatok társadalmi felelősségvállalását Berkesné Rodek Nóra egyetemi oktató, phd. hallgató ismertette. Az általa kidolgozott modell a cégek felelősségteljes működését segíti.

Dr. Galambos Ildikó, a Soós Ernő Víztechnológiai Kutató- és Fejlesztő Központ vezető kutatója pedig arról beszélt, olyan technológiákat dolgoznak ki e területen, amik hozzájárulnak a fenntartható fejlődéshez.

Forrás: zaol.hu

2017.04.12.

További képek
További hírek
Lehet jobb a hitel, mint a pályázati pénz?
Több mint 21 milliárd forint árbevétel növekedést eredményező, kiemelkedő társadalmi hasznot hozó, világszínvonalú teljesítményeket ismertek el a Magyar Innovációs Nagydíj átadási ünnepségén
Gazdasági fórum Zalakaroson
K+F: az állami befektetés fontosabb, mint valaha
Magyar startup indít amerikai exportot
Három új programot indít a Google a magyar startupok támogatására
Elektromosautó-kiállítást rendeznek Budapesten
Európa legnagyobb, egybefüggő fügeültetvényével büszkélkedhet Harcz Endre
Átadták a Jedlik Ányos-díjakat
Vizes laboratóriumot avattak

Projekt neve:

Nagykanizsa Inkubátorház és Innovációs Központ létrehozása

Global Online Shopping Store : Inplussale.com

Projekt kódszáma: NYDOP-10005
Kedvezményezett: Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata
Közreműködő szervezet:

Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft

2 Day Diet is a weight loss supplement that contains a blend of unique Chinese herbs which can prevent the digestion of dietary fat, hence reducing its absorption by the body. Its special formula help to burn, eliminate and reduce fat.Related article: Which nutrients are beneficial for eyes?

 

The study of fruta planta reduce weight found that people who suffering from diabetes supplement lot of vitamin B3 can cause elevated blood sugar, and the more dose, the more serious problems caused by blood sugar.Related article: 3 kinds of people should not eat vitamin