Kezdőlap
Kiadó helyiségek
Bérlők
Szolgáltatásaink
Gyakran ismételt kérdések
Galéria
Dokumentumok
Partnereink
Kapcsolat
Az Ön neve:
Email címe:
Hírek
Pálinkás József az értékteremtő társadalmi, gazdasági projektek fontosságáról

Az innovációs teljesítmény javulásának feltétele a kiválósági műhelyek, a kutatási infrastruktúra, a felfedező kutatási programok mellett a vállalatok, illetve a kutatóhelyek együttműködését ösztönző pályázati források rendszerének biztosítása – hangsúlyozta az NKFI Hivatal elnöke az Okos Város Konferencián elhangzott köszöntőjében. Az eseményt az Informatika a Társadalomért Egyesület szervezte.

Pálinkás József szerint az NKFI Hivatal versenypályázati portfóliójának megtervezésekor ennek fényében dolgozta ki a pályázati konstrukciókat. Összesen 474 milliárd forint keretösszeggel jelentek meg a vállalatok kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységét ösztönző felhívások 2015 és 2017 között. Az innováció bármely területén – így az infokommunikációban is – fontos, hogy a megvalósítani kívánt projektek valódi újdonságtartalommal bíró, értékteremtő társadalmi, valamint fenntartható gazdasági célokat szolgáljanak – jelentette ki az NKFI Hivatal elnöke.

A konferencián elhangzott, hogy az „okos város” fogalma ma már elérhető közelségbe került, hiszen léteznek elérhető árú, hatékony megoldások, információrendszerek, amelyek kényelmesebbé, eredményesebbé, költséghatékonyabbá tehetik mindennapjainkat, és az ezek megvalósítását támogató források is rendelkezésre állnak. A konferencián felszólalt, többek között, Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség miniszterhelyettese és Deutsch Tamás, a Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos is.

Forrás: http://nkfih.gov.hu

2017.06.13.

További hírek
Magyar Innovációs Nagydíj: Idén 29 pályázat érkezett
Milliós támogatás kkv-knak megújuló energia használatához
Vállalkozóvá válást támogató programok
IX. Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Kiállítás és Találmányi Vásár
Az Európai Bizottság kötelezővé tenné az újrahasznosítható műanyag-csomagolást 2030-ra
Közeleg a 26. Magyar Innovációs Nagydíj Pályázat beadási határideje
Dél-Korea maradt a leginnovatívabb
Széchenyi Kártya - még több segítség a vállalkozásoknak
Három innovációs pályázatot is kiírtak
2018-ban 82 milliárd forint keretösszegű felhívást hirdet meg az NKFI Hivatal

Projekt neve:

Nagykanizsa Inkubátorház és Innovációs Központ létrehozása

Global Online Shopping Store : Inplussale.com

Projekt kódszáma: NYDOP-10005
Kedvezményezett: Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata
Közreműködő szervezet:

Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft

2 Day Diet is a weight loss supplement that contains a blend of unique Chinese herbs which can prevent the digestion of dietary fat, hence reducing its absorption by the body. Its special formula help to burn, eliminate and reduce fat.Related article: Which nutrients are beneficial for eyes?

 

The study of fruta planta reduce weight found that people who suffering from diabetes supplement lot of vitamin B3 can cause elevated blood sugar, and the more dose, the more serious problems caused by blood sugar.Related article: 3 kinds of people should not eat vitamin