Kezdőlap
Kiadó helyiségek
Bérlők
Szolgáltatásaink
Gyakran ismételt kérdések
Galéria
Dokumentumok
Partnereink
Kapcsolat
Az Ön neve:
Email címe:
I3CT Klaszter kezdeményezés

         

 

 A Projektről:

Az I3CT Határon átnyúló klaszterképzés című projekt a Magyarország - Horvátország IPA Határon Átnyúló Együttműködési Program második pályázati felhívásának keretében, az Európai Unió társfinanszírozásával valósul meg. A projekt célja a gazdaság fejlesztése érdekében történő együttműködés elősegítése a közös kutatás, fejlesztés és innovációs tevékenységein keresztül. Az I3CT projekt teljes költségvetése 282.687,54 EUR, melynek 84 %-át az Európai Unió finanszírozza. A projekt megvalósítási területe a horvátországi Muraköz megye és Koprivnica Krizevci megye, valamint a magyarországi Zala és Somogy megye. A 16 hónapig tartó projekt megvalósítása 2011. szeptemberében kezdődött.

A projekt átfogó célja az, hogy elősegítsük a projekt célcsoportjait jelentő szervezetek közti szinergiát valamint az együttműködést a határ mindkét oldalán. Ilyen szervezeteknek tekintjük az IT vállalatokat, klasztereket, egyetemeket és innovációval foglalkozó piaci szereplőket.

Rólunk:

A Nagykanizsai IT klaszter iroda 2012. májusában kezdte meg munkáját azzal a céllal, hogy egy informatikai klaszterkezdeményezést indítson el az informatikai vállalkozások körében Zala és Somogy megyében. 

A klaszter az Idegen szavak szótára szerint társult tagok gazdasági együttműködése, azonos üzleti érdekek és célok elérése érdekében.

A mi célunk az informatikai vállalkozások igényeinek, innovációs potenciáljának feltérképezése, képzések, partnertalálkozók, workshopok, rendezvények szervezése, információk nyújtása, majd egy olyan IT klaszter létrehozása, amely működésével segíti tagjai eredményes munkáját.

Irodánk a Nagykanizsai Inkubátorház és Innovációs Központ 105-ös irodájában működik. 

Kérdése, véleménye van? Feliratozna hírlevelünkre? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Email címünk: iroda.nagykanizsa@pannonnovum.hu

Hivatalos honlap: www.i3ct.net

A fejlődés kulcsa az összefogásban rejlik!

Egyéb szolgáltatásaink:
Egy cég - Egy asztal konstrukció
Tanácsadás
Online tanácsadás
Irodai szolgáltatások
Terembérlet
Ipari Park - Buszmenetrend
Egyéb, kiegészítő szolgáltatások
Rendezvényszervezés

Projekt neve:

Nagykanizsa Inkubátorház és Innovációs Központ létrehozása

Global Online Shopping Store : Inplussale.com

Projekt kódszáma: NYDOP-10005
Kedvezményezett: Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata
Közreműködő szervezet:

Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft

2 Day Diet is a weight loss supplement that contains a blend of unique Chinese herbs which can prevent the digestion of dietary fat, hence reducing its absorption by the body. Its special formula help to burn, eliminate and reduce fat.Related article: Which nutrients are beneficial for eyes?

 

The study of fruta planta reduce weight found that people who suffering from diabetes supplement lot of vitamin B3 can cause elevated blood sugar, and the more dose, the more serious problems caused by blood sugar.Related article: 3 kinds of people should not eat vitamin